PaNjaT PanJAt

**(The Climb)**
"Theres always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a up-hill battle
Sometimes i'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about whats waiting on the other side
Its the climb"


Sekali dengar aku rasa lagu tu best gile tapi cepat bosan sbb minah miley cyrus ni nyanyi x dek klimaks..mesti la ada klimaks dlm pape yang kita wat kan..klu xdek apa barang bai..hahahaha..tp the most important thing ttg lagu ni yang aku suke sangat adalah dia punye lirik..bagi aku, ia sangat lah mengtermotivasi nurani aku bile dengar..hahahaha..


Aku paling setuju dgn lagu ni tang chorus dia..dalam journey kita menyusuri hidup kita kan..pasti kite akan jumpe cabaran yang perlu kita lalui..mungkin cabaran tu setinggi gunung kinabalu, aku xgune gunung everest sebab aku ANAK MALAYSIA..yang pasti walaubagaimana pun, kite perlu mendaki gunung itu untuk sampai to the other side or in other word; untuk terus kan perjalanan kita..


Bagi sesiapa yang not dare to challenge themselves..ha orang macam ni ( macam aku gak lah tu ), akan amik jalan jauh mengelilingi kaki gunung tu..now it depends on their luck lah..klu jmpe a short path to the other side..alhamdullillah..but if u are lost, then u will regret not to climb the mountain..so fikir2 kan dan selamat beramal..


Makin lama aku tulis blog aku rasa makin pendek post entry aku..

4 comments:



~teratai bunga indah~ said...

aku dah lame post lagu ni dlm blog aku...hee..skrg bile aku xbape betul, aku mesti layan lagu... =p

miss hannan said...

aku post gak pasal lagu ni kt blog aku..huhu...

abdullahjones said...

:)

Rarepeople. said...

daki2 gunung tuh kendian tergelincir jatuh gaun trus kim salam sama ini dunia. harharhar~


rreppl.