BaRu Tau Nape HePi..LOL..SgT Fake Ya..

Bgn2 pg td..terus rushing2 p masuk bilik air mandi..lewat again bangun kan..4 sure sampai kelas lewat sbb pak guard yg sgt x suke churi tulang tu wat sticker check kat gate um tu kan..so..TRAFFIC JEM..duhh..benchiii ghile aku bile pak guard jadi rajin sgt tapi aku membebel gak klu dorg nampak cam malas sgt..so sebenar nye aku mmg x suke pak guard um okie..LOL..saje cari alasan je..walau pun pagi aku agak cam “biskut oreo tanpa krim” tp aku tetap cool..


Tapi yang peling penting aku x faham la..nape aku hepi ari ni..aku dh cube bukak pala otak aku neyh..siap selak2 lagi otak aku sbb nak cari memori2 mana satu yang actually meng hepi kan aku ni..tp x jumpe haishhh..setiap kelas yg aku pi ari ni..aku rajin ghile plus ringan je tgn ni wat kije..yang pasti nye “senyuman manis” bergula lagi aku kuntum kan kat lecturer2 aku..mesti sejuk perut dorg tgk muka aku..motippp sgt kan statement tu..LOL..


Kerana aku hepi gak ari ni aku bawak kwn2 ku melepak di kedai roti canai yg enak itu..best dowh dia pye kuahh..klu makan 4 sure pengsan..ni kedai ayah budak yang blaja satu kampus dgn aku..coool..pasni nk minx ayah dia blnja aku roti canai setahun la sbb aku dh wat promosi kedai dia kat kwn2 aku..LOL..pastu borak2..xsedar dh kul 10..shitt..aku da keas bdk2 len xdek kelas..tp aq ttp maintain cool..lalalalala


Pas hbs kelas larik laju-laju cam “antelope nak kena kejar dgn lion” cari komputer kat library sbb laptop tinggal kat umah..Pastu dpt chat dgn dia ni “manusia-yg-kurang-sifat-romantik-nye-but-cool”..hahaha..best best..walau pun dia agak boring tapi dis type of person I lyke..x suke org romantik..romantik is suckzz..LOL..setiap ari chat kejap2 je..dia cm busy sikit..comited pada apa yg dia buat kowt..motip aku nk puji dia banyak2 kat sini..nexttt...tp aku rasa aq dh tau kowt nape aku hepi sebenar nye..LOL..bile tukis sumthng kat blog..baru dapat realise..hikhik..


p/s : jgn eppy sgt nnt sedeyh..LOL.. =]

3 comments:



~terataibungaindah~ said...

wei.. kal0 y epun hepi xyah r pilih warna peach-0ren tulisan k0.. sakit mata aku nk bce..haha

haaaaaaaaaaaaaa... scandal!! sape wei???“manusia-yg-kurang-sifat-romantik-nye-but-cool”

=p

renjizakura said...

good good

ezudyne said...

teratai : lalala..xpayh bg tau..klu dh declare br leyh bg tau ko ye teratai..lalala...

renji " pray for me LOL... =]