MuSuH ItU MeMbUnUhKu..


Assalamualaikum..


Fuyyooo..ari ni aku rajin gile dekat office..online kejap je pastu terus wat kerja..bukan nk kutuk diri sendiri tp mmg kenyataan, aku ni suka sangat kerja “stole bone”..hahaha..sbb aku slalu wat kerja sambil Y.M..xdek niat nk buat macam tu sbenarnya tp terpaksa, kadang-kadang rasa macam bosan gile.. mana lah larat kepala otak plus kornea mata aku ni nak duduk depan monitor untuk siap kan kerja dari pagi sampai petang kan..jadi sedikit hiburan di perlukan..hahaha..

Ari ni aku dapat task baru dari supervisor aku..another drawing tapi kali ni kena guna solidwork..pas tahu task tu kena guna solidwork aku terus menjadi seperti sekeping biskut Jacobs yang di masuki angin plus kena cicah dgn air teh tarik panas ayah aku..lemah longlai..BOSAN!!!!..solidwork kau adalah seekor item yang xbernyawa tapi ko masih boleh menjadi musuh aku..berani kau menyusahkan aku..cisss...

Di sebabkan solidwork ni, aku terpaksa mintak maaf kat kepala otak and kornea mata aku sbb Nampak gaya nya mereka tidak akan ada rehat sampai sume kerja aku siap..ni dekat bawah ni, antara design yang aku buat berpandukan tutorial yang di sediakan..cantik kan..klu aku buat sendiri xtahu lah lama mana baru siap..hehehe..tp ini bukan drawing yang aku kena lukis..ini hanya sekadar warming up utk kornea dan otak aku aje..



lagi satu gambar corrupted..hehehe

*pasni, kene disiplin kan diri supaya x jadi seorang yang pemalas..kalau tidak...........

3 comments:



miss hannan said...

haha...din..kesian mata ko....
sila jage...
otak ko pun skali....
rindu plak nk panggil ko boroi...
huhu....jgn amik ati tau..aku slalu gegurau je

dia itu :: izzuddin said...

miss hanan ..time kasih lah yer..klu nk panggil b***i bley..tapi kena belanaj burger K.L gate bley..klu dpt berger tu mata and otak xkan sakit..hahahaha..

miss hannan said...

wahh...
set je kalo setakat berger tu...
tp for the return....
kne bwk g jenjalan naik kete itam comel awak tu la...
haha..