ATi KeNa CuRiQ..BuKiT BinTg JaHaT..

“sunyi-nye, sedih..huaa =( ”..haaa..ni dia di antara jenis-jenis msg yg wat aq rasa cam “nak beli ke cup cake tu, cantik+sedap tp mahal+gemok”..in other words “serba-salah”..tapi sebab aq ni kechian kat kawan aku ni..aku pn terima la pelawaan dia utk ber “bitch” sikit2 kat bukit bintang..hahaha..maka kuar lah kami ber empat bijik..tapi 2 bijik je yang aku kenal..sebijik lagi tu, a “friend” of a friend of mine..ntah2 couple dia..mati lah aq klu dia bc blog aku..hahahaha..


Aq rs sedeyh gak la ari ni, shebab cash d tangan is not enough for me utk membeli hadiah untuk diri sendiri..went to forever 21 pavilion outlet..and my heart d curiq oleyh si sexy “blue F21 tshirt and da rainbowish mafla yg terlilit sudah d leher patung in F21..mummmy can u bank-in cash into my account..i wish i could have sum1 yang bergula ryte now, untuk manis kan setiap detik hidup ku..aiyorkkk..statement sangat..lariqqqq..hahahaha


Hati ku yang telah bengkak seperti cup-cake-yg-isi-dia-more-bigger-than-the-cup d kembang kan lagi bile aq ternampk one skinny pants kat sg wang..i wish i still have “berkepok-kepok” duit in my bank account..if i do match all da three items yg i wish i could “married” with them today, i think it will be a perfect match..huhuhu..jalan2 lagik, jmpe lagik item yang “i-want-that-thing-even-i-need-to-run-naked-in-front-of-public”..a bag with tulisan “N.Hollywood and i forget the number of the postcode” on it..


Tapi kan, i think, da world try to give me a lesson..”dont always listen to ur heart” because sumtime ur heart are being manipulated by satan..hahaha..very ayat untuk aircond kan hati sendiri yang dah terbakar ni kan..hahahaha..its okie..i’ll make sure i’ll buy those 4 items even i have to fall in luve with “sum1 dat i hate the most”..hahahaha..kata-kata x egt dunia..k lah..nak tido sudah..bye...

1 comments:



~terataibungaindah~ said...

haha.. cpt crik mama gula!