FaCeBooK HeaLs EvEryThiNg

Semua org dh tdo..tapi aq cam biasa lah..mata still besar cam gajah lagik..sambil dengar lagu kat fly fm ni, tetibe rasa rajin pulak jari2 ni nak ber “ballet” atas keyboard lappy ni..hehehe..malas nak piker pasal apa yang had be written in da previous post..wat muka aq jadi tua je piker masalah2 kan..x pasal2 kena beli sendayu tinggi lak kan sbb nak tegang kan kulit balik..hehehehe..


Ari ni, spend a lot of tyme in facebook..i love facebook very much..i can share everything with all ma friend..n da bestest thing today is I got information about my assignmt via facebook..and its really cool..via facebook, we can share our fav music, fav movie, we can share our feeling even benda tu sedih cam “no more colourful of m&m chocolate in a pack” or hepi cam “there are extra chocolate on ur mud cake chocolate”..


Facebook sumtime boleyh elak kan kite rasa macam “a little tiny ketul of popcorn yang terjatuh atas lantai cinema and no one realize our location and kawan2 kite yg lain semua sempurna masuk dalam usus manusia”..hoenstly speaking, my life jadi lebih hepi after I created facebook account..hehehe..facebook is like “sugar to my tea”..without facebook I need to enjoy plain tea which is very euwwwwww ( rasa cam dengar lagu without music juz lyric)


Sumtime,I do use “international song” to be my umbrella sbb da “rain of problem” is too heavy sumtyme..huhu..kadang2 music ni cam bley wat kite rasa cam kite baru pas amik “kokain”..we flow together with the movement of da frequency of dat music until kite x sedar, kite dah smpai “wonderland”..the land which kita bley wat pe je even klu kite nak najis kite wangi macam Armani : extreme attitude pye parfum pun voleyh..huhu


K lah aq rasa cam aq ni selalu sangat suke mengarut..aq kena cari buku motivasi untuk d baca and d share kan kat sini..sebab aq tgk blog aku ni dah mcm maruku je..banyak sangat pintalan2 ayat yang x faedah..x macam dulu ada gak la pengajaran kan..hahaha..k lah nak stop kat sini dulu..makin lama makin ting tong penulisan aq ni..huhu..bye bye

1 comments:



~terataibungaindah~ said...

k0 memg suke mengarut~ haha