PuLangKan HiDuP Ku WaHaI CheRite ShEraM..

Dah cakap awal2 dah dgn my brother, i dun want to watch jangan tegur lagi kat TV3..tapi tetap nak paksa kan..huhu..so dengan keadaan yang sangat keterpaksaan..aq duk lah depan tv tu sambil ber”facebook”..aq ni x suke sgt nak tengak citer-citer kejam or seram ni sebab klu tgk citer genre seram+kejam ni, rasa dia macam “cucuk pusat sendiriq dengan serpihan kaca yang tajam”..huaaa..gile kentang la seram nye kan..hahahaha..


Tengah-tengah tengok citer, maka sampai lah pada adegan di mana jam loceng pompuan tu jatuh atas lantai..vavi sangat kan pengarah ni kan..cube lah wat jatuh atas katil ke baru lah x seram sikit..pastu otak aku dh mula pikir apa yang terjadi seterus nya..otak aku bg tau aku pasni ms pompuan tu nk hamik jam tu, mesti da hantu pgg tgn dia dari bawah katil..so aq pn get ready la..siap sediakan pampers lagi takut terkencing kan (hahahaha yang ni memang tipu lah, klu korang nak percaya aq x kesah)...


Hmm, otak aku mmg fail bab2 nak predict citer seram ni maybe sebab dia x biasa feeling2 seram ni kan..huhu..bukan nye tangan hantu je yang kuar dr bawah katil, tapi dengan separuh badan hantu tu kuar dari bawah katil tu..aku ape lagik la, terkeluar lah suara2 pitching beroktaf 7 ni..kenyaringan dia sampai “telah membunuh seekor nyamuk yang lalu di hadapan mulut aku tyme tu”..dan nyamuk tu d percayai mati keranan koklea nye musnah serta merta semasa kejadian..huhuhu..


Haaaaa ni la dia salah satu nape aq mmg perlu menolak sekira nye kawan2 ku ingin “merisik” aku p tgk wyg citer pelik2 cam tu..aq takut kang org dlm cinema tu bukan takut dgn cerita dorang tgk tu tapi histeria dengar suara pitching aku yang sedap gila ni kan..plus aku klu tengok citer seram, selalu nya aku gune kan kaedah cubit sedikit kulit manusia berhampiran untuk mengtransfer kan dup dap dup dap jantung aku ni..huhuhu...maka yang selalu jadi mangsa aku abg aku lah..sbb dia slalu paksa aku tgk chiter sheram2..huhu


Huh..memang visual yang aku tgk dari kaca TV td akan bertahan dalam pendrive mata aku ni selama 24 hours nye lah..cara nak erase dia senang je makan big apple banyak2 pastu gelak laju2 4 sure cepat je hilang memori tadi tu tapi maslah nye, aku x leyh makan big apple sbb tgh diet..plus hati aku kering skng x rheti nak gelak huhuhu...k lah korg nak tido..klu tdo lewat2 nnt sunyi sgt suasana..hahahaha..bye bye

3 comments:



renjizakura said...

wei kelakar giler entry ko
ak siap ketawa guling-guling kot bace post ko

~terataibungaindah~ said...

pergh...gile r din.. teringin gak aku nk dgr picthing k0 tu.. j0m nt tgk kt wyg..haha

ezudyne said...

renji : weyh ko x tgk ke smlm weyh..vavi sgt weyh citer tu..mmg pitching aku larik gile kot..hahaha

teratai : ko jgn..kang kuar cinema kang ko terus x nak ngaku aku kwn ko lak kan..hahahahaha... =]