LoNeLy..SuCKzzz..

I do love romantic movie..tonite, layan “because i said so’..memang best tapi without i noticed it, i hurt my own feeling..because i always wish dat i do have dat kind of realtionship but “da sweet taste of dat black forest cake is not for me”..referring to Yuna song “dan lagu-lagu di radio seolah-olah memerli aku” memang sesuai dgn aku skng ni..hahaha..


Its been a while, im not attach to sum1..dan rasa-rasa nye mcm aku dah x reti cam ne nak cakap dat three words (1 4 3)..hahaha..hidup tanpa “L.O.*.*” its like 1901 hot dog without sosage in it..x rasa pape nikmat pun masa geget hot dog tu kan..huhu..mmg penat klu nak play around with dis love matter..LoVe I hate U..


Korang x rasa ke, loneliness disease can kill..symptom-symptom like sakit hati more than 12 hour a day by thinking “u dont have anybody around” bley pendek kan umur..huhu..x tau cam ne nak describe my loneliness level ryte now..really sucks n i dun like dis feeling..im juz like a little red rose already half way to my own “death”..shame on me because at last, i fail to control my emotions..


I wish i can find my true love before everything getting too late..

X tahu nape..but i want to end up dis post with VaVi...

4 comments:



teddybearhijo~ \\(^^)"// said...

meh tuko hati meh. ko:hati yang sepertinya xpenah nak ase chenta, ako sukak hati begitu, kalu ako ada hati ito, ako xpenah ase lonely kot, ako leh enjoy life to the fullest, berdramaan n skandal ngan ramai owang gile besh. ko nak hati ako yang dah penah hanco rabak ni? nak baek ngan sape2 pon ase insecure gile... jom tuko hati!

renjizakura said...

life in single lg best kot
tgk mcm ak ni.ok jer jd single

ezudyne said...

teddy : ntah la teddy..rasa cm xnok kot hatiq rabak ko..sbb aq rhasa aq akn jd lebih sedeyh klu dpt hati ko..aq nk tukar ati dgn angelina jolie boleyh x!..hehehe

renji : honestly speaking..do u really njoy being single..i dont think so..huhu.. =[

a PiEce of mE... said...

eip!
i know how its feeling...
ermm...
just enjoy ur life right now...
when someone came to u ...grab it!
jgn tggu2 lg...
n more..klau ada j0d0h xkn kemana..
hikhik!