ExAm WaT Aq BuKaN Aq

Head-ache – since today I got two paper (final exam) * and “good luck” bukan untuk aq, so, 1st paper can b conclude as “cam sampah yang busuk jap lagi lori DBKL nak hamik”.. n paper ke 2 umpama “ada seorang scuba diving main celup2 aq dalam air laut mcm biskut oreo di celup di dalam shushu(milk), almost drown lah klu nak d pendek kan ayat tu ..huhuhu..So disappointed, nak blame shiape?..no one else..no one else..the fingers straightly pointed towards me..


So after finish 2nd exam, lariq2 cari lappy ku yg chumeelll..hanya dia je yg leyh gumbira kan hati ku..bukak2 je..rasa cm nak dengar lagu kelis “lil star”..x tau lah nape suke sangat kat lagu ni..maybe bcoz of da lyric..really suit to us as a human being..huhuhu..amik chikit lah liriq dia letak kat sini..korg baca k..jangan naghis yaaaa..!!!


“There is nothing special about me, I am just a lil star, If it seems like I'm shining, It's probably a reflection of something you already are, I forget about myself sometime, When there's so many others around”


Haaaa..best kan..huhu..aq pn cam tu gak..nothing special about me..bile lah aku nak transform from zero to hero..aq nk jd org y hebat “tp aku bukan superman kan, aku juga bisa nangis”..huhu..aq nak jadi org kaya.. ”I wanna be rich, I wanna have a lot of money, I dun care about clever, I dun care about funny”..tp aku nk kaya yg cherdiq..aq nak jatuh cinta gakkkkk..opppsss..terlebeyh shudahhh..gagagaga..tapi skng jatuh cinta dgn buku dulu la kan..

Egt cam nak tdo awal..esok nak pasang azam baru..pasang azam sambil roti bakar+susu segelas jadi saksi..sah kan..sebab dorang ada jisim gak..huhu..aq assume dua-dua tu jantina nye lelaki..nak buat azam nak study “ho-liao” nye untuk 2 lagi subjek..hehehe..moga-moga 2 paper lagi dapat d conclude kan bukan lagi seperti sampah tapi boleyh d umapama kan seperti “satu tong ice-cream black forest yg ada lelehan sos strawberry..hmmm”..

Tibe-tibe ada suara bisik kat telinga “din ko dh gemuk”…hmmm..wink2..maksud nye conclusion ice cream x dpt di terima..aq pun malu sendirian..perlahan2 menarik selimut lalu melelap kan mata lalu bermimpi menjadi seorang yang “murni”..assalamualaikum..



2 comments:



renjizakura said...

welcome back to blog
cam wat 'come back' nampak
maseh seperti dulu, ko punye cite mostly sume akan dikaitkan dengan makanan
hahaha

~terataibungaindah~ said...

wal0pun cm lame gak je aku x bce bl0g k0.. (bkn slah aku) tp k0 ttp same r.. haha.. mesti wt aku sengih2 s0rg2..wakaka

akju skrg ma ng exm smkin dkat ng exm smkn gatai tgn nk update.haha