FreeDom.LovE.maTTer

At last, freedom is mine..hahaha..yesterday, my exam finally over..hepi dia macam dapat kupas pistachio banyak2 pastu gigit laju-laju..the taste very “creamy”..hahaha..but da problem setiap kali pas exam, rasa cm x tahu nak wat pe..n im here sitting alone in front of my cute little lappy (listen to jason derulo song) + d temani oleyh vunyi2 construction kat sebelah umah ni..is quiet annoying cam boleh d umpamakan tengah feeling gigit2 karipap ayam but then tetibe ja gigi tergeget batu yg ada dalam karipap tu..gosh..F%^K u batu..huhu


Last nyte, cam biasa, “lepaking” activities with my close buddies continue until dawn..hahaha..manyak menda nak vorak2 since lama terpisah sbb we r engaged to examination..during examination period x leyh la nk vorak2 lagho kan..gaga..hot2 issue di simpan saja di dalam hati sampai dalam hati ni dh jd cam takungan air kat empangan dah kan..so last nite,is time to “pecah kan dinding empangan tu”..ape lagi mulut mula lah twittering cam burung murai kan..hehehe


Masa spend-time-until-x-persan-waktu-larik-laju tu, ada la diskus a lil bit about love stuff..i remember those words yang flow smoothly from one of ma friend mouth, “if nak jatuh cinta dgn org, dun give ur heart 100% to dat particular person”..(haha he is totally right) or else u need to take a risk to play a game call “cry ur heart out”..hehehe..im not gud enough in love matter so i do comfort listening to others opinion by reading books like “man from mars,women from venus” because it can helps us a lot..hehehe..


I still remember satu perumpaan yang ada dalam buku “man from mars women from venus” tu..dia state that dia cakap if da relaionship tu doesnt have chemistry, or one party found that the others party are not too interested in dat relationship, its kinda a waste of time. The writter umpakan dis situation is like “we are try to fix in the triangle shape into a circular shape”..klu kite fahamkan statement tu is like, until the end of da day pun kite still x leyh nak fix kan those two shape ryte..so we need to move on and dont turn back..hehehe


Hahaha..ala nape lak post aku yang ni cam serius lak..huhuhu..dats all la for dis tyme..hehehe..malas nak ngarut panjang2..kang bosan lak orang nak baca kannn... bye wasalam

3 comments:



renjizakura said...

btol btol btol
saya setuju

~terataibungaindah~ said...
This comment has been removed by the author.
~terataibungaindah~ said...

wei.. aku ade wt p0st pasal men fr0m mars, w0men fr0m venus..hee

http://atieput3.blogspot.com/2009/10/wut-d0-u-think.html

**pr0m02..haha

bestnye da abes exm..wuwuw