FaT BoY NaK BeLa LaBu...No No No...

Pernah x korang terkejut jumpe mak korang dalam kon ice cream sundae yang korang beli kat McD..hahahaha..klu benda tu jadi betul2 mesti korang egt korang dah x lama dh nak hidup sebagai si “chumel” kat dunia ni kan..hahaha..aq juz nk bagi tahu kat korang ttg satu perkara ni..agak wat aq terkejut la gak kan..tapi citer ni biar la end up kat blog ni je okie..hahaha..tp niat aq juz nak share citer bukan untuk riak or wat eva la kan..


Last week, aq d kejut kan dgn satu mesej dalam fb yang “merisik” aq untuk jd one of their part tyme model..huhuhu..then, the same message n from the same agency again send the same message to me today..and im really wondering sampai otak aku cakap “jahanam kau ezudyne, kau egt makanan yang kau makan sedap sgt sampai nak pusing aq laju2 cam ni” nape aq..sbb seumur hidup aq, aq leyh conclude kan yang im not public attraction at all..cam umpama “cornetto duk sebelah baskin-robbin and of coz xdek sape pandang aq (cornetto) kan”..duhh


The best part in that message is “i tgk u seems suke sgt snap picture” hahaha..k bab part tu mmg betul lah sgt kan..aq ni klu nampak kamera mcm “semut nampak gula”..hahaha..dia org cakap dey dun care about physical appearance even kau gemok ka(terkena bijik mata aq), pendek ka, hitam ka kan..huhu..that gud la kan sbb no discrimination x mcm janice dickinson yang x suke model gemok..hahahaha..


But dey really need to understand others feeling too..example lyke me, by having a “bag of fat” at my stomach part, it really turns me down and i dont have enough confident untuk jadi “burger carls junior yang mengiurkan” untuk their agency n tetibe “carls junior” gulung tikar sebab ada burger lyke me..haaaa..masa tu jgn nak salah haku okey..masa tu aku duduk diam je sambil geget kuku kaki..hahahaha..


But anyway i do appreciate him, i do felt bad because ignoring his message..“i write dis post juz wanna share my story with u guys, lets discuss it here only ya”..with love ezudyne hassan..muahhxxx

2 comments:



renjizakura said...

OMG OMG OMG Din
Tak tau nak cakap apa
Xpe,nanti kite jumpa cooperate to solve this problem

a PiEce of mE... said...

wow!
r u serious?
omg!